Nejnovější recenze ze sekce TV tunery
- vše funguje jak má
- žádná negativa
Jsem spokojená televize funguje, dodání bylo rychlé.
- Malý a skladný.
- Celkem bezproblémové ladění.
- Subjektivně horší kvalita SD obrazu než u TV.
- HD kanály se zasekávají, zvuk se předbíhá o několik vteřin a obraz po těchto vteřinách skáče. Nejdříve jsem si myslel že bude problém ve výkonu staršího ntb, ale nefunguje ani na herním počítači s Radeon RX580.
Pro sledování HD kanálů zcela nepoužitelné.
- Čeština
- Přehledné prostředí
- Hodně ořezaný manuál
Vyžaduje jisté technické znalosti s instalací
Reakce obchodu Neven
Problém byl v tom, že na počítači jste neměli nainstalované kodeky. To není problém s hardwarem.
Manual je 20 stran, je v češtině a je velmi detailní.
Děkuji,
www.neven.cz
Tento produkt jsem si koupil, protože předchozí přestal fungovat vzhledem ke změnám ve vysílání televize. Tento nový tuner funguje dobře a jsem s ním spokojen. Zkušenosti s jinými výrobky nemám, předchozí tuner byl od stejného výrobce. Vybral jsem si ho hlavně pro jeho nízkou cenu, ale i proto, že už jsem měl dřívější zkušenosti s podobným výrobkem. Za tuto cenu je jeho kvalita velmi dobrá. Mohu jej doporučit všem zákazníkům kteří hledají dobrou kvalitu za nízkou cenu.
- dobra citlivost
- linux plug & play
ve stejnem setupu lepsi citlivost nez cinan (Astrometa DVB-T2)
kvalita, cena, skladnost
- SW podpora
vše funguje tak jak má
- spolehlivá funkčnost
- složitější instalace softweru
plná spokojenost. funguje bez problémů. jediné mínus podle mně- složitější instalace softu- nutno stáhnout.
Někdy se stane, že se nenačte, ale po opakování pak funguje.
Předchozí model měl lepší grafiku i snadnější ovládání.
- Je to citlivé.
- Pro příjem dvb-t2 jsou kladeny vyšší nároky na grafiku.
- Jednoduchost ovládání
Opravdu povedený kousek. Po poradě s prodávajícím odstaněna moje školácká chyba a funguje jak má. Vyzkoušeno na několika místech Čech a Moravy a i Slovenska. Super a doporučuji.
- Na různých místech vůbec nefongoval.Produkt jsem vrátil.
- HW funguje velice dobře
- Dva tunery
- Lze stáhnout free SW SichboPVR, se kterým pracuje dobře
- hardware pravděpodobně funguje
- dva tunery
- software DVBSky nefunguje (ve W10), přehrává jen pár z mnoha TV programů
- jiný software (VLC) přehrává i další programy, takže pravděpodobně je HW v pořádku, ale při přehrávání některých krachne nebo je ani nezačne přehrávat, pravděpodobně chyba ve VLC
HW pravděpodobně funguje, SW DVBSky nikoli
Reakce obchodu Neven
V manuálu doporučujeme SichboPVR, což je nejlepší bezplatný televizní DVB přehrávač a je plně v českém jazyce.
Děkuji,
www.neven.cz
- funguje v Linuxe
- Funguje bez dalšího na VU+ Uno 4K SE, VTI 13
- Dobrá citlivost
- Na neven.cz super cena
Kupoval jsem pro linuxový přijímač s Enigma 2 a na vysílání v HEVC - svůj účel splňuje dokonale.
Přijímač OK slabší ovladač. Nákup cenově výhodný jsem spokojen.
- jeden z mála USB tunerů pro DVB-T2
- méně citlivý než starší bez DVB-T2, druhý den přestal fungovat , vráceno
- SW je nutné stahovat ze stránek výrobce
- nepříliš povedený ovládací program
- DVBViewer musí být poslední verze
- potřeboval jsem nezávislý tuner pro streamování do NB, vše pracuje tak jak má.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »