Poradna AVerMedia AVerTV Volar HD Nano A867R

Autor: Anonym | Vloženo: 04.11.2010 000 13:45 | Témata: Poradna AVerMedia AVerTV Volar HD Nano A867R

Anonym

Porovnání cen = klamání spotřebitele (?)

U tohoto produktu vyjede v porovnání cen prvních pár nejlevnějších nabídek s názvem "AVERMEDIA AVerTV Volar HD". Tedy neobsahují slovo "Nano". Je u nich sice uvedeno, že jsou bez dálkového ovladače. Takže to bych chápal jako důvod, proč jsou levnější. Ale při návštěvě jednoho z eshopů jsem si všimnul obrázku, který odpovídá jinému typu tuneru.

Chci se zeptat - obsahují všechny eshopy uvedené u tohoto produktu opravdu typ tuneru "AVerTV Volar HD !!NANO!!", byť bez DO, anebo se jedná o typy různé?

Předem děkuji za odpověď.

  • AVerMedia CZ

    AVerMedia CZ

    9. listopadu 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tuner AVerTV Volar HD Nano vždy v balení obsahuje dálkový ovladač, který vidíte na obrázku. Tuner AVerTV Volar HD je jiný produkt, který se navíc vyrábí ve dvou provedeních...jedno bez dálkového ovládání (Volar HD) a druhé s DO (Volar HD PRO). Každopádně jde o jiné produkty, a proto doporučuji zkontrolovat přesný název (např. s pomocí oficiální stránky AVerMedia - http://www.avermedia.eu/avertv/cz/).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.