Nejnovější recenze ze sekce TV tunery
Jeden z mála dostatečně citlivých DVB-T2 donglů. Na počítači fungoval okamžitě a naprosto bez problémů. I tuner má slušnou citlivost a s DVB viewerem vše OK. Samozřejmě starší počítače (jako je ten můj) si už neporadí s přehráváním 1080p - tedy vše od ČT. Ostatní stanice vysílají s nižším rozlišením a tam je přehrávání v pohodě.
- Citlivý tuner
V některých aplikacích nefunkční dálkové ovládání
- velká citlivost-naladil jsem hodně programů
- příliš nezatěžuje PC
- nijak se nehřeje
- cena by mohla být nižší
- na dodaném CD je jen ovladač a player,ostatní se musí stáhnout z internetu-je to tak asi lepší
Nejlepší je si nejdříve stáhnout instalační příručku ,kde je vše o instalaci podrobně popsáno a jsou tam i odkazy na vše potřebné.Samotná instalace je bez problémů,ale je potřeba si nainstalovat LAV filters a jako prohlížeč se mi nejvíce osvědčil SichboPVR,vyzkoušel jsem i jiné,ale tento je opravdu nejlepší.Jen tam chybí editace programů,ale není to nijak na velkou závadu.Sichbo je zdarma ,je v češtině ,ale je tam potřeba si nastavit LAV Filters na příjem H. 265.Celkově hodnotím tento tuner velice kladně a ostaním ho mohu jen doporučit.
- digitalizace analogového záznamu
- nemám
cenově výhodná investice
- Snadná instalace pro znalého uživatele a v kombinaci s SichboPVR absolutně bez problémů.
- Opravdu nízké hardware nároky: Provozováno na starém Intel i5 Ivy Bridge, HD Graphics 2500, 4 gb ram. Při nižším rozlišení TV programu zatížení procesoru aplikací cca do 10%, při HD (programy ČT) 20-30% a využití paměti zhruba 100-400 mb ram.
- Oproti tuneru v TV se zdá, že má o něco slabší příjem.
Nemám žádnou předešlou zkušenost S TV tunery do PC, ale tento vypadá jako dobrá volba.
Nehodnotil jsem z důvodu nepoužívání :
- příjem kabelové televize
- pokojová anténka
- dálkový ovladač
Skoro nefunkční šunt.
- Dvojitý tuner, vysoká citlivost, kvalitní příjem v nejnovější TV normě
Podle prozatímních zkušeností výborný televizní tuner pro DVB T2.
Výrazný kladný rozdíl mezi tímto tunerem a TV tunery USB povšechně.
- malej, ale šikovnej...
Nemám zatím žádné zkušenosti
Přijímač pracuje správně v Linuxu, což je pro mne nejdůležitější vlastnost.
- obraz kostičkuje
- velikost
- Jediná výhoda je, že je to DVB-T2
- Hrozný!
- Neobsahuje medium s ovladačem ani obslužným programem
SW, který je k tomuto výrobku doporučený ke stažení je přes dva roky starý a s tímto tunerem je prakticky nepoužitelný! Program televize je příšerný na ovládání, seřazení kanálů je činnost totálně nepochopitelná a nepoužitelná, neintuitivní. Program se v PC neustále kouše a jediné co se s tím dá dělat, je program neustále restartovat.
Nemyslím, že jsem nějaký noob v oblasti obsluhy PC, ale tato kombinace TV tuneru a obslužného SW je opravdu dílo!
- Spolehlivé, rychlé
Doporučuji produkt
Televizní příjem je vyhovující.
Nevýhodou je, že potřebuje počítač s výkonou grafickou kartou, což zvláště starší počítače nesplňují.
- Prostě funguje :-)
RGB.vision DVBSky T330 DVB-T2/T/C USB Stick
Registrovaný uživatel
Přidáno: 7. května 2020
(naposledy upraveno 8. května 2020)
- nehřeje
- dobrý obraz
- vícekanálový zvuk
- titulky
- obraz v obraze
- dálkové ovládání se silnou diodou, nemusí být namířeno na přístroj.
- jediná chybka - ostré hrany dálkového ovladače
Zatím co jsem odzkoušel je nejlepší soft DVB-Viewer, má nejvíc funkcí a je propracovanější.
- vždy po ruce
EVOLVEO Sigma T2 je dobrý produkt, v počítači ho mám jako zálohu pro případ, že se mi porouchá televize. Již se mi tak stalo. A též si lze na EVOLVEO nahrát televizní pořad z kterékoliv TV stanice. Všechno funguje jak má na ovládání televize v notebooku stačí počítačová myš je to docela pohodlné. Manuál v češtině není též k zahození.
V případě potíží třeba s instalací s vámi technik z OMKO digitál, všechno rychle vyřeší - pár řádků a je to.
- Funkční na Linuxu (Mint 19.3 i OMV 4.1.35)
Pomocí návodu v diskuzi na stránkách konkurenčního obchodu (2ky na CZ trhu s PC) se mi to podařilo snadno nainstalovat na Linux Mint. O něco složitejší to bylo při instalaci na OMV, ale na ručním stažení kodu k jadru systému a kompilaci podle návodu to bylo v pořádku. Nyní již běží a čeká na nastavení TVheadless a streamování do sítě. Ve Windows jsem nezkoušel.
Zvalita příjmu se zdá být OK, ale nemám s čím srovnat.
- dobrá citlivost
- kompatibilita i s Windows
- aplikace pro Android umí nahrávat
- příslušenství
- DVB-T2
- v balení není redukce na USB-C, je složité sehnat funkční redukci
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »